Performance coaching

 

Wat is performance coaching?

Van performance coaching wordt gebruikt gemaakt op het moment dat er issues zijn rondom het functioneren van een medewerker en het niet goed lukt om samen daarover op een constructieve manier het gesprek te voeren.

Wij helpen jullie om op een open en transparante manier samen het gesprek aan te gaan, met positieve intenties en focus op de toekomst.

Wanneer schakel je een performance coach in?

Vind je het lastig om het met je medewerker op een constructieve manier over het functioneren te hebben? Heb je als medewerker het gevoel dat je leidinggevende niet helemaal tevreden is, maar kun je er niet precies de vinger op leggen?

Soms is het lastig om samen hierover het gesprek aan te gaan of heb je het gevoel dat je niet op dezelfde golflengte zit. Dan kan het helpen om de hulp van een performance coach in te schakelen die jullie helpt om samen het goeie gesprek te voeren en helder te krijgen wat jullie over en weer bedoelen.

Hoe ziet STA performance coaching eruit?

Met performance coaching begeleiden en coachen we zowel leidinggevenden als medewerkers binnen bedrijven. Dat kan in een gezamenlijk gesprek, maar ook individueel. Wij doen dit op een objectieve en onafhankelijke manier zodat jullie samen beter het gesprek kunnen voeren over het functioneren en alles wat daarbij komt kijken.
Dit met als doel om allebei te groeien: in het functioneren, maar ook als leidinggevende.

Vaak zijn een goed gesprek of luisterend oor genoeg, maar soms is er meer nodig. Dan is de communicatie verstoord en is het lastig om nog open naar elkaar te luisteren. In alle gevallen zijn we er voor beide partijen en proberen we ervoor te zorgen dat jullie tot elkaar komen om zo zelf goede afspraken te maken voor de toekomst. De begeleiding en coaching kunnen ook preventief zijn. Als leidinggevende of medewerker is het soms prettig om te “sparren” over een situatie of uitdaging waar je tegenaan loopt of waar je mee zit.

In alle gevallen ligt de focus niet op wie er gelijk heeft, maar wat er nodig is om samen verder te komen.

 

Daarom STA mediators

Wij begeleiden en coachen jullie doelgericht op een integere en positieve manier. Met performance coaching helpen we jullie om jullie doelen duidelijk en concreet te maken, zodat we daarmee aan de slag kunnen gaan.

Gezamenlijke gesprekken voeren wij op een objectieve en neutrale manier, waarbij ons doel is jullie allebei te laten groeien. We zijn er voor jullie allebei en brengen jullie met onze werkwijze in een open gesprek met elkaar waarna jullie samen tot goede afspraken kunnen komen voor de toekomst.

Lees meer over waarom wij het verschil voor jullie kunnen maken.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.