mr Petrouschka Allen

fiscaal jurist, familie-, arbeids- en teammediator, KIES mediator, financieel echtscheidingsadviseur

Ik ben creatief, innovatief en hou van uitdagingen in mijn werk. Ik ben sociaal, geïnteresseerd, ruimdenkend en overzie ingewikkelde situaties waarbij ik snel schakel en verbanden leg. Enthousiast word ik als ik problemen kan doorgronden en daarvoor interventies kan bedenken om mensen vooruit te helpen. Ik combineer mijn persoonlijke en empathische werkwijze met een zakelijke en oplossingsgerichte aanpak. Dit zorgt voor vertrouwen en duidelijkheid.

Na het afronden van mijn studie Internationaal Fiscaal Recht aan de Universiteit van Maastricht ben ik als fiscaal jurist werkzaam geweest bij Ernst & Young Belastingadviseurs. Na 10 jaar ben ik als zelfstandig belastingadviseur begonnen. Sinds 2017 ben ik geregistreerd als MfN-registermediator, gespecialiseerd in familie-, arbeids- en teammediaton. Met het certificaat KIES mediator (mediator Kinderen In Een Scheiding) kan ik gekwalificeerd kindgesprekken voeren bij een scheidingsmediation. Daarnaast heb ik de opleidingen ‘Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier’ en ‘Scheiden en ondernemers’ gevolgd. Naast mijn werk als mediator, ben ik vertrouwenscontactpersoon bij Hockeyclub HC Scoop en werk ik voor de Stichting Proteion als buurtbemiddelaar.

Petrouschka Allen

00316 101 11 325
petrouschka@stamediators.nl

mr Anke Vos

arbeidsjurist, familie-, arbeids- en teammediator, KIES mediator, financieel echtscheidingsadviseur

Ik ben nieuwsgierig naar de persoon achter een zaak en kan goed luisteren. Van nature benader ik situaties graag op een neutrale en objectieve manier. Door de rust die ik uitstraal geef ik vertrouwen en met mijn capaciteit om ‘tussen de regels door te lezen’, ben ik in staat bruggen te bouwen tussen mensen in moeilijke situaties. Ik krijg energie als ik merk dat de mediation partijen bepaalde inzichten geeft, er weer ruimte komt – soms zelfs voor een stukje humor – en het lukt om partijen een passende oplossing te laten vinden voor hun conflict.

Na mijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht ben ik als advocaat en rechter-plaatsvervanger werkzaam geweest om vervolgens als arbeidsjurist en intern mediator de overstap naar het bedrijfsleven te maken. Ik ben sinds 2017 als MfN-registermediator gespecialiseerd in familie-, arbeids- en teammediation en heb de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur gevolgd. Als KIES mediator voer ik kindgesprekken bij een scheidingsmediation. Naast mijn werk als mediator werk ik als buurtbemiddelaar voor de Stichting Proteion.

Anke Vos
00316 347 95 547

anke@stamediators.nl

Anna Szymkowiak

Anna assisteert ons met planning en administratie. Zij is als student Psychologie ingeschreven aan de Universiteit van Maastricht.

Wij zijn MfN-registermediators en zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen NMv, VAN en mFAM. Daarbij zijn wij geregistreerd als KIES mediator. Brancheorganisatie MfN (Mediatorsfederatie Nederland) beheert het landelijk register van mediators en bewaakt de kwaliteit van haar leden. Wij werken volledig volgens het MfN-reglement, hetgeen betekent dat de officiële klacht- en tuchtregeling van toepassing is. Zie ook: www.mfnregister.nl.