We zorgen voor rust en duidelijkheid

Door heldere voorlichting en uitleg, door vragen te beantwoorden en door te bespreken wat de te volgen stappen zijn in het proces, nemen we al in het eerste gesprek jullie onrust en zorgen over de toekomst weg. We zijn geïnteresseerd in jullie verhaal en begeleiden jullie doelgericht, daar waar nodig leidend, om tot een oplossing te komen waar jullie tevreden mee zijn. Wij blijven steeds alert dat aandacht wordt besteed aan ieders belangen en dat weloverwogen keuzes worden gemaakt.

We creëren
mogelijkheden

Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze denken. Onze praktijkervaring heeft ons geleerd dat het vrijwel altijd lukt een conflict op te lossen door een open communicatie en het creëren van de juiste mogelijkheden. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat het jullie lukt om met onze begeleiding samen tot een goede oplossing te komen. Als er een wil is, begeleidt STA mediators jullie op jullie weg.

We faciliteren
op alle vlakken

Als MfN-registermediator met diverse specialisaties, onze fiscale, financiële en juridische achtergrond, onze werkervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij jullie professioneel en deskundig begeleiden en ondersteunen bij het creëren van een oplossing op maat. Wij letten er op dat de juridische kaders, financiële en fiscale gevolgen maar ook de praktische kanten van jullie verhaal worden meegenomen.