mr Petrouschka Allen

fiscaal jurist, familie-, arbeids- en teammediator, KIES mediator, financieel echtscheidingsadviseur, relatietherapeut IBCT

Ik ben creatief, innovatief en hou van uitdagingen in mijn werk. Ik ben sociaal, geïnteresseerd, ruimdenkend en overzie ingewikkelde situaties waarbij ik snel schakel en verbanden leg. Enthousiast word ik als ik problemen kan doorgronden en daarvoor interventies kan bedenken om mensen vooruit te helpen. Ik combineer mijn persoonlijke en empathische werkwijze met een zakelijke en oplossingsgerichte aanpak. Dit zorgt voor vertrouwen en duidelijkheid.

Na het afronden van mijn studie Internationaal Fiscaal Recht aan de Universiteit van Maastricht ben ik als fiscaal jurist werkzaam geweest bij Ernst & Young Belastingadviseurs. Na 10 jaar ben ik als zelfstandig belastingadviseur begonnen. Sinds 2017 ben ik geregistreerd als MfN-registermediator, gespecialiseerd in familie-, arbeids- en teammediaton. Met het certificaat KIES Mediator (Kinderen In Een Scheiding) kan ik gekwalificeerd kindgesprekken voeren bij een scheidingsmediation. Daarnaast ben ik gecertificeerd relatietherapeut IBCT, heb ik de opleidingen ‘Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier’ en ‘Scheiden en ondernemers’ gevolgd en heb ik als scheidingsspecialist een jaar gewerkt bij De Scheidingsdeskundige (opleider en ondersteuner bij de beroepspraktijk). Naast mijn werk als mediator, ben ik vertrouwenscontactpersoon bij Hockeyclub HC Scoop en werk ik voor de Stichting Proteion als buurtbemiddelaar.

mr Anke Vos

arbeidsjurist, familie-, arbeids- en teammediator, KIES mediator, financieel echtscheidingsadviseur

Ik ben nieuwsgierig naar de persoon achter een zaak en kan goed luisteren. Van nature benader ik situaties graag op een neutrale en objectieve manier. Door de rust die ik uitstraal geef ik vertrouwen en met mijn capaciteit om ‘tussen de regels door te lezen’, ben ik in staat bruggen te bouwen tussen mensen in moeilijke situaties. Ik krijg energie als ik merk dat de mediation partijen bepaalde inzichten geeft, er weer ruimte komt – soms zelfs voor een stukje humor – en het lukt om partijen een passende oplossing te laten vinden voor hun conflict.

Na mijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht ben ik als advocaat en rechter-plaatsvervanger werkzaam geweest om vervolgens als arbeidsjurist en intern mediator de overstap naar het bedrijfsleven te maken. Ik ben sinds 2017 als MfN-registermediator gespecialiseerd in arbeids- en team- en familiemediations en coach daarnaast leidinggevenden en medewerkers in kwesties rondom functioneren. Ik heb de opleiding ‘Register Financieel Echtscheidingsadviseur’ en ‘relatietherapie’ gevolgd. Als KIES Mediator (Kinderen In Een Scheiding) voer ik kindgesprekken bij een scheidingsmediation. Naast mijn werk als mediator werk ik als buurtbemiddelaar voor de Stichting Proteion.

“Een luisterend oor, neutraal voor beide partijen, fijne manier van informatie geven, betrokken en denkt mee in mogelijkheden”

Daniëlla

“Professioneel, vakkundig, empathisch en op een zeer open en vriendelijke manier tot een resultaat komen”

Robert

“Fantastische begeleiding en hulp gehad tijdens onze scheiding. Goed luisterend oor en fijne begeleiding voor de kinderen”

Anniek

“Ik ging van veel onduidelijkheid en onrust naar een wel overwogen nieuwe keuze in mijn leven. Dankjewel!”

Natalie

“Een vlotte deskundige afhandeling van onze scheiding. We voelden ons erg op ons gemak”

A.H.

“Eerlijk, duidelijk en heeft ons goed ingelicht over de keuzes die we moesten en konden maken”

Anoek

“Luisteren echt naar beide kanten, een fijne persoonlijke en menselijke kant van aanpak”

Marc

“Hoge kwaliteit van dienstverlening; vriendelijk, humor, professioneel, duidelijk en strikt waar nodig”

Hans

“Begin tot eind goed begeleid geworden ondanks de moeilijke situatie”

Anna Szymkowiak

Anna assisteert ons met planning en administratie. Zij is als student Psychologie ingeschreven aan de Universiteit van Maastricht.

Wij zijn MfN-registermediators, tevens gecertificeerd door het Alternative Dispute Resolution register, International Coaches Register en KIES voor het Kind en zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen Nederlandse Mediatorsvereniging, Nederlandse Vereniging van Familiemediators, Vereniging Arbeidsmediators Nederland, de Scheidingsdeskundige, High TrustRaad voor RechtsbijstandJuridisch Loket en de Rechtspraak.

De brancheorganisatie Mediatorsfederatie Nederland (MfN) beheert het landelijk register van mediators en bewaakt de kwaliteit van haar leden. Wij werken volledig volgens het MfN-reglement, hetgeen betekent dat de officiële klacht- en tuchtregeling van toepassing is. Zie ook: www.mfnregister.nl.